NINA healing gemstones

Nina oftewel Gianinna is het zusje van ons bedrijf. Zij heeft ons voorgesteld aan de spiritualiteit. Wij zijn verbluft van de mooie sieraden en de werkingen hiervan en willen dit graag met jullie delen. Zeker na alles wat een mens kan meemaken vinden wij dat een sieraad die niet alleen mooi is maar ook nog eens een functie heeft in het verhelpen van klachten en het vinden van balans zeker een deel moet zijn van onze webshop ♥️
Kristallen en edelstenen staan ​​bekend om hun immense helende eigenschappen. Je vraagt ​​je misschien af ​​wat kristallen zijn en waarom ze zo krachtig zijn. Het kan moeilijk zijn om het verschil tussen hen te weten of welke je moet kiezen, maar je moet weten dat er niet zoiets bestaat als een verkeerd kristal. Ze hebben allemaal een doel in je leven. Helende kristallen en edelstenen kunnen prachtige nieuwe toevoegingen zijn in je leven. Ze kunnen je spirituele kant verheffen en je helpen krachtige energiebronnen aan te wenden.
 
WAT ZIJN HELENDE EDELSTENEN EN KRISTALLEN? 
Beide dateren uit de oudheid, en zelfs de Egyptenaren stonden erom bekend ze te gebruiken bij genezing, als schoonheidshulpmiddel en voor bescherming. Het feit is dat dit meer zijn dan alleen mooie stenen. Kristallen bevatten verschillende energieën. Sommige kunnen de stemming stimuleren en de geest opbeuren, terwijl andere kunnen helpen bij rusteloosheid en angst.
Wanneer je je huis of lichaam versiert met kristallen, kun je hun krachtige vibraties delen in verbinding met het universum en moeder aarde. Kristallen benutten energie van de zon, de maan en de oceanen. Er zijn soorten stenen die ons verbinden met de universele energie zodra we ermee in contact komen.
Als je met kristallen te maken hebt, moet je je hart en geest bewust openen voor hun kracht om het te benutten; en dat zal het begin zijn van je kristal helende reis waar je spirituele, emotionele en energetische genezing kunt bereiken.

HOE WEET JE WELKE KRISTAL OF EDELSTEEN JE NODIG HEBT? 
Er zijn twee veelvoorkomende manieren waarop je een kristal of steen kunt kiezen. Je kunt je intuïtie of intentie laten leiden. Je kunt je intuïtie je laten leiden door op onze pagina te scrollen en de steen te kiezen waar je het meest naar toe wordt getrokken. Dit zal meestal het gevoel hebben dat je de steen jou laat kiezen in plaats van andersom. Je kunt nooit fout gaan als je dit doet, omdat je waarschijnlijk de steen krijgt die je op dit moment in je leven nodig hebt.
Óf je kunt je intentie gebruiken om een ​​steen/kristal voor jezelf te krijgen. Dit kun je doen door een steen te kiezen die past bij de situatie waarin jouw leven op dit moment een boost of een handje hulp bij kan gebruiken.

Bij elke ketting die wij aanbieden staat in de beschrijving waarvoor de steen dient zowel mentaal als fysiek. Elke steen is uniek en kan daarom afwijken van de vorm die staat afgebeeld op de foto. Als je een steen hebt gevonden, zorg er dan goed voor. Lees goed daarom goed de onderhoudsinstructies door. 

 

 DISCLAIMER

 De informatie op onze website is afkomstig uit eigen ervaringen en uit onderzoek, boeken, artikelen en informatie over de onderwerpen/items. Het gebruiken of dragen van stenen of kristallen betekent niet dat je een ziekte kunt behandelen, genezen of voorkomen. Raadpleeg uw zorgverlener voor informatie over gezondheidszorgkwesties en stop geen medicijnen of behandelingen zonder eerst uw zorgverlener te raadplegen. Het gebruik van stenen of kristallen als wellnesstherapie is een persoonlijke keuze. Hoewel stenen/kristallen van oudsher worden gebruikt om symptomen te verlichten of te voorkomen, bieden de artikelen die we verkopen of aanbevelen op onze website geen garantie op resultaat.


  
 • Titre du produit
  Distributeur :
  Distributeur
  Prix habituel €19,99 EUR
  Prix habituel Prix soldé €19,99 EUR

  Titre du produit

 • Titre du produit
  Distributeur :
  Distributeur
  Prix habituel €19,99 EUR
  Prix habituel Prix soldé €19,99 EUR

  Titre du produit

 • Titre du produit
  Distributeur :
  Distributeur
  Prix habituel €19,99 EUR
  Prix habituel Prix soldé €19,99 EUR

  Titre du produit

 • Titre du produit
  Distributeur :
  Distributeur
  Prix habituel €19,99 EUR
  Prix habituel Prix soldé €19,99 EUR

  Titre du produit